Chesneys luxe BBQ's en terrasverwarmers, mét prachtig vlambeeld

Enjoy The Outdoors!

OVER CHESNEYS PRODUCTEN

Chesneys is één van de toonaangevende leveranciers van luxe open haarden, kachels en outdoor-producten in het Verenigd Koninkrijk. Chesneys is een ondernemend Brits familiebedrijf, gebouwd op 35 jaar anticiperen op de behoeften van onze veeleisende klanten en het naleven van de hoogste normen op het gebied van ontwerp, functionaliteit, vakmanschap en service.

Chesneys gelooft in de versmelting van traditionele en moderne ontwerp- en productietechnieken. Alles wat we maken; of het nu onze historische en hedendaagse schouwen zijn, onze klimaatvriendelijke kachels en buitenverwarmers, alles wordt gedreven door dit principe.

Stopzetting gamma CHESNEYS OUTDOOR LIVING

VOS OUTDOOR (by RV Distribution) stopt met de verdeling van het gamma CHESNEYS OUTDOOR LIVING. We hebben echter nog voorraad van beide toestellen (‘Heat & Grill’ en ‘Garden Gourmet’) & toebehoren, die momenteel aan zeer interessante condities bij Uw lokale verdeler kunnen worden aangekocht! Contacteer ons voor meer info.

PS: Uiteraard kan U steeds bij ons terecht voor onderdelen en dienst na verkoop.

Chesneys Garden Gourmet

Omschrijving

De Chesneys Garden Gourmet is groot genoeg om te koken voor 10 tot 12 personen. Dit toestel kan gebruikt worden om tegelijkertijd een enorm gebraad, steaks, brochettes,… langzaam te bakken op een lage temperatuur waardoor het vlees lekker mals en sappig blijft. Dit dankzij de volledig gesloten deksel.
 
De grote verbrandingskamer zorgt voor voldoende warmte en een prachtig vlammenspel waardoor U in een gezellige sfeer kan genieten van een aperitiefje of na de maaltijd nog tot in de late uurtjes kan genieten van het buitenleven! 

Kleur

De Chesneys Garden Gourmet is steeds zwart van kleur.

Inbegrepen toebehoren

Bij de Chesneys Garden Gourmet zijn inbegrepen: houten zijtafeltjes, digitale thermometer, handschoenen, schepje, 5kg houtskool, beschermhoes, wieltjes, rookkanaal

Specificaties

Afmetingen

Breedte: 670mm (1478mm met zijtafeltjes)
Hoogte: 994mm
Diameter: 480mm (+ 220mm rookkanaal tot achterwand)

Grill rooster

522mm (B) x 320mm (D)

Gewicht
192kg

Chesneys garden gourmet transparant

Chesneys Garden Gourmet in actie

Chesneys Heat & Grill

Omschrijving

Het formaat van de grill is ideaal voor het bakken van worstjes en hamburgers voor een gezelschap van 6 tot 8 personen. Ook kan je een pizzasteen op de grill gooien, het deksel sluiten en binnen enkele minuten een perfect gebakken, knapperige pizza te maken.

Het elegante ontwerp past bij elke buitenstijl en moedigt je aan om op een zonnige, maar koelere dag meer naar buiten te gaan. Al is het maar om een lekker kopje koffie te drinken terwijl je de krant leest.

Kleur

De Chesneys Heat & Grill is steeds zwart van kleur.

Inbegrepen toebehoren

Bij de Chesneys Garden Heat & Grill zijn inbegrepen: metalen zijtafeltjes, analoge thermometer, handschoenen, schepje, beschermhoes, wieltjes, rookkanaal.

Specificaties

Afmetingen

B: 592mm (1210mm met zijtafeltjes)
H: 996mm
D: 433mm (+ 310mm rookkanaal tot achterwand)

Grill rooster

500mm (B) x 320mm (D)

Gewicht
116kg

Chesneys Heat & Grill transparant

Chesneys Heat & Grill in actie

TV-kok James Martin over Chesneys

In deze video praat de gerenommeerde Britse TV-kok James Martin over de Chesneys Heat & Grill en laat hij zien hoe veelzijdig deze out door grill is. Ontdek het zelf.

Nuttige toebehoren

Ontdek hieronder onze nuttige toebehoren voor Chesneys outdoor producten.

Waarom Chesneys?

Kwaliteit

‘Goed genoeg’ is niet goed genoeg voor Chesneys. Dit Brits familiebedrijf streeft steeds naar perfectie. 

Engineering

Chesneys vervaardigt geavanceerde, duurzame producten met een perfecte werking. Engineering op zijn best dus.

Inventief

Chesneys staat gekend om innovatie en is steeds op zoek naar nieuwe manieren om dingen beter te doen.

Schoonheid

Chesneys onderscheidt zich door unieke designs, kwalitatieve materialen, piekfijne details en een afwerking om het hart te laten zingen.

Service

Chesneys beseft dat klanten uit een waaier aan merken kan kiezen. Daarom levert het bedrijf een  ongeëvenaarde service. Alleen zo kan je een goede relatie opbouwen.

Verantwoordelijkheid

Er is maar  één planeet. Daarom streeft Chesneys ernaar om zo goed mogelijk voor onze planeet te zorgen.

Meer weten over onze Chesneys producten?